Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren
 

De Stichting Regenboogmuziek organiseert ook het komende seizoen weer een serie kamermuziekconcerten op de woensdagavond in Centrum De Regenboog, Nathaliegang 263, te Zoetermeer.

 

Welkom

Kamermuziekserie in De Regenboog

Seizoen 2022-2023

In seizoen 2022-2023 vindt voor de vijftiende maal een serie kamermuziek concerten plaats in Centrum De Regenboog. Alle concerten zijn op de woensdagavond. De zaal van de Regenboog staat bij musici én publiek inmiddels bekend om de schitterende akoestiek voor concerten in kamermuzieksfeer. Er is in de buurt van de zaal genoeg gratis parkeergelegenheid en een entreebewijs is inclusief thee of koffie. Deze factoren in combinatie met gerenommeerde musici en prachtige muziek maken de concerten in De Regenboog elke keer weer tot een bijzondere belevenis.

Vanaf september 2022 voeren wij een kleine prijsstijging door. Lees meer...

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om voor gereduceerd tarief alle concerten te bezoeken. Naast het gratis concert krijgt u nog een extra kaartje gratis. U kunt het abonnement kopen via Kaarten reserveren.

Op 28 september 2022 wordt het seizoen geopend met een concert door de winnares van het Oskar Back vioolconcours 2022 Isobel Warmelink. Zij wordt begeleid door de Italiaanse pianist Alessandro Soccorsi.
Lees meer...

 

Op 23 november 2022 komt “onze” Zoetermeerse cellist met wereldcarrière, Alexander Warenberg, komt weer even terug in zijn geboortestad voor een recital met Nikola Meeuwsen. Mis het niet!
Lees meer...

 

Op 14 december 2022 een prachtig Kerstconcert door Maria Pedano (hobo en zang) en haar zus Anuschka (altviool) met pianobegeleiding.
Lees meer...

 

Bekijk hier de volledige agenda.

 
 
 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
NetwerkZoetermeer
de Regenboog
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -