Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren
 

De Stichting Regenboogmuziek organiseert ook het komende seizoen weer een serie kamermuziekconcerten op de woensdagavond in Centrum De Regenboog, Nathaliegang 263, te Zoetermeer.

 

Welkom

Kamermuziekserie in De Regenboog

Seizoen 2021-2022

In seizoen 2021-2022 vindt voor de veertiende maal een serie kamermuziek concerten plaats in Centrum De Regenboog. Alle concerten zijn op de woensdagavond. De zaal van de Regenboog staat bij musici én publiek inmiddels bekend om de schitterende akoestiek voor concerten in kamermuzieksfeer. Er is in de buurt van de zaal genoeg gratis parkeergelegenheid en een entreebewijs is inclusief thee of koffie. Deze factoren in combinatie met gerenommeerde musici en prachtige muziek maken de concerten in De Regenboog elke keer weer tot een bijzondere belevenis.

Reserveringen voor onze concerten kunnen tot een dag tevoren, enkel via de website, gedaan worden. De kaarten dienen vervolgens via een bankoverschrijving vooraf betaald te worden.Wij attenderen u erop dat (losse) kaartverkoop en betaling bij de zaal niet meer mogelijk is.

Op 29 Juni 2022 wordt het slotconcert van dit seizoen verzorgd door het Hermitage Kwartet met de Zoetermeerse altvioliste Anuschka Pedano.
Lees meer...

 

Reserveren is mogelijk. Direct reserveren

 
 
 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
NetwerkZoetermeer
de Regenboog
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -