Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren
 

De Stichting Regenboogmuziek organiseert ook het komende seizoen weer een serie kamermuziekconcerten op de woensdagavond in Centrum De Regenboog, Nathaliegang 263, te Zoetermeer.

 

Welkom

Kamermuziekserie in De Regenboog

Seizoen 2022-2023

In seizoen 2022-2023 vindt voor de vijftiende maal een serie kamermuziek concerten plaats in Centrum De Regenboog. Alle concerten zijn op de woensdagavond. De zaal van de Regenboog staat bij musici én publiek inmiddels bekend om de schitterende akoestiek voor concerten in kamermuzieksfeer. Er is in de buurt van de zaal genoeg gratis parkeergelegenheid en een entreebewijs is inclusief thee of koffie. Deze factoren in combinatie met gerenommeerde musici en prachtige muziek maken de concerten in De Regenboog elke keer weer tot een bijzondere belevenis.

Prachtig resultaat crowdfunding. Lees meer...

Op 5 april 2023 is er ook dit jaar weer een gratis concert in de Stille week. Dit jaar zingt het koor Vox Clara uit Voorschoten.
Lees meer...

De entree is gratis.
Bij de uitgang is er wél een collecte.

Dit is een gratis passieconcert, er is op deze avond geen mogelijkheid om een gratis consumptie te gebruiken.

 

Foto: Anne van Zantwijk

Het concert op 24 mei 2023 voor alle mensen (en dat waren er heel veel) die het optreden van Beth and Flo in december 2021 niet konden bijwonen een tweede kans. Reserveer snel want we hadden de zaal destijds vol kunnen hebben!
Lees meer...

 

Op 21 juni 2023 kan iedereen komen luisteren naar Nederland’s grootste pianotalent Nikola Meeuwsen. Nog jong maar met de allure van een grootmeester aan de piano verovert hij de podia.
Lees meer...

 

Bekijk hier de volledige agenda.

 
 
 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
de Regenboog
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -