Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 4 november 2020   20.15 uur

Entree: €15   Tot 25 jaar: €5   Zoetermeerpas: gratis

Bruno Bonansea, klarinet
Suzana Bartal, piano

Bruno Bonansea, klarinet: een avond rond Johannes Brahms

De Franse klarinettist Bruno Bonansea is momenteel Eerste klarinettist (samen met Julien Hervé, u allen bekend!) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarvoor bekleedde hij dezelfde functie in het Gustav Mahler Jugend Orchester en het Orchestre National de France. Hij wordt ook regelmatig uitgenodigd door andere toporkesten en speelt in de grote zalen van Europa: Musikverein, Concertgebouw, Berlijn en Luzern.

Bruno is ook actief als solist en als kamermuziekspeler en beperkt zijn repertoire niet tot klassieke muziek: hij improviseert graag en heeft een klezmerduo met contrabassist Jéremy Bruyère. Bruno is ook een begenadigd fotograaf en geeft masterclasses in Frankrijk en vele andere landen. Hij is ook docent aan Codarts in Rotterdam. Bruno speelt vanavond op eigen verzoek een programma rondom de twee mooiste klarinetsonates: die van Johannes Brahms.

20200617 20201104 2

De Frans-Hongaarse pianiste Suzana Bartal werd geboren in Timişoara (Romania) en gaf haar eerste solo recital op 12-jarige leeftijd. In 2005 verhuisde ze naar Frankrijk waar ze studeerde bij Denis Pascal, Pierre Pontier and Florent Boffard in Paris. Tussen 2011 and 2014 studeerde Suzana aan de Yale School of Music bij Peter Frankl. Suzana Bartal was winnaar van de New York Concert Artists Concerto Competition in 2013 en maakte haar NYC debuut met orkest in 2014. Er kwamen tot nu toe enkele cd’s van haar uit met werken van Liszt en Schumann die allen zeer enthousiast werden ontvangen in de internationale pers.

 
 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -