Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren
 

Beste bezoeker van de Regenboog concerten,

Het seizoen 2021-2022 hebben we inmiddels afgesloten. Met enige trots mogen we wel zeggen dat we hebben genoten van een mooi muzikaal seizoen met fantastische, verrassende musici. Elk concert werd bijgewoond door een zeer enthousiast publiek.

Onze toegangsprijzen hebben wij jarenlang op hetzelfde niveau kunnen houden, maar door een stijging van gages van de musici ontkomen wij er niet aan om een prijsstijging door te voeren. De prijsverhoging zal plaatsvinden vanaf het nieuwe seizoen, dus vanaf het eerste concert op 28 september 2022.

Om uit de kosten te komen zullen wij daarom de prijs verhogen van €15,-- naar €16,50 per persoon. Deze prijs is uiteraard inclusief het kopje koffie of thee, zoals u van ons gewend bent.

Wij werken met veel plezier en passie aan het organiseren van deze concerten en we vinden het fijn dat u er telkens weer voor kiest om een concert in de Regenboog bij te wonen. Door deze beperkte prijsstijging hopen wij de continuïteit van de concerten veilig te kunnen stellen.

Wij rekenen op uw begrip en zien u graag weer op woensdag 28 september 2022.

Een hartelijk groet van het Bestuur van de Stichting:
Frits von Meijenfeldt, Tineke Blankespoor en Cokky Opschoor.

 
 
 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
NetwerkZoetermeer
de Regenboog
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -